iPad (iOS)

App Store van Apple

Klik hier of op de onderstaande afbeelding om de applicatie voor iPad (iOS) te downloaden. Handmatig zoeken op Salonhub in de App Store van Apple kan natuurlijk ook

iOS iPAd Salonhub basis scherm

Op de afbeelding hieronder is Salonhub te zien als iPad iOS applicatie. (Versie 7.0 december 2020)

Multitasken op de iPad

De iPad biedt de mogelijkheid om te Multitasken. Lees hier hoe je meerdere apps kan openen op je iPad.

Ook de applicatie van Salonhub biedt de mogelijkheid om tegelijk met andere apps geopend te zijn.

De iPad camera als product scanner

Het is mogelijk op producten af te scannen in de kassa en in de voorraad. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om bij beheer product barcodes te scannen bij het aanmaken van producten. Ook korting kan bijvoorbeeld worden gescand met een barcode.