Online behandelingen aan medewerker toewijzen

Voor elke medewerker kan worden ingesteld voor welke behandelingen hij of zij wel niet online boekbaar is.

Toewijzen van behandelingen aan een medewerker in beheer

Ga naar Beheer en klik op Afspraken. Hier zie je alle instellingen voor online afspraken. In het submenu staat de optie Medewerkers. Als je daarop klikt, zie je alle medewerkers per filiaal (als er meerdere filialen zijn). Voor elke medewerker kun je bepalen of hij of zij online beschikbaar moet zijn.

Als erop wordt geklikt, worden alle medewerkers zichtbaar. Voor elke medewerker kan dan worden ingesteld welke behandelingen wel of niet beschikbaar zijn. Hiervoor moet echter wel een pincode worden ingevoerd.. Door op het tabje Behandelingen te klikken, kan vervolgens per behandeling worden ingesteld of de medewerker deze wel of niet mag uitvoeren.

Bewaar

Vergeet na het aanpassen van deze lijst niet om op het knopje bewaar te klikken.

Behandelingen toewijzen op salonniveau achter de pincode

Op salonniveau is deze functie ook te vinden onder Afspraken. Er bestaat een mogelijkheid om deze functie af te schermen voor de medewerkers. Door de pincode aan te zetten bij de gebruiker in kwestie.

online behandelingen toewijzen op salonniveau

Als erop wordt geklikt, worden alle medewerkers zichtbaar. Voor elke medewerker kan dan worden ingesteld welke behandelingen wel of niet beschikbaar zijn. Hiervoor moet echter wel een pincode worden ingevoerd.

Lees in dit artikel meer over het gebruik van de pincode voor werknemers.

Updated on 19 oktober 2024