Behandelingen aan medewerker toewijzen

Er kan per medewerker worden bepaald welke behandelingen hij of zij wel of juist niet mag uitvoeren. Deze optie kan op verschillende momenten worden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe medewerker, die nog niet alle behandelingen kan of mag volbrengen

Toewijzen van behandelingen aan een medewerker in beheer

Ga in beheer naar Afspraken. In dit scherm komen alle instellingen met betrekking tot het online afspreken in beeld. In het submenu staat de optie medewerkers. Wanneer hierop wordt geklikt komen alle medewerkers per filiaal (mits het om een salon met meerdere filialen gaat uiteraard) in het zicht. Er kan per medewerker worden bepaald of hij of zij überhaupt online beschikbaar moet zijn.

Daarnaast kan er worden gekozen om een medewerker alleen klanten zonder voorkeur of juist met een voorkeur voor medewerker te laten behandelen. Wanneer op het tabje behandelingen wordt geklikt, kan er per behandelingen worden bepaald of de medewerker deze mag uitvoeren of niet.

Vergeet na het aanpassen van deze lijst niet om op het knopje bewaar te klikken.

Behandelingen toewijzen op salonniveau achter de pincode

Er bestaat een mogelijkheid om deze functie af te schermen voor de medewerkers. Door de pincode aan te zetten bij de gebruiker in kwestie, krijgt hij of zij na het inloggen een hetzelfde scherm als normaal. Er is een beheerfunctie ‘Afspraken’ gekoppeld aan het account, zoals het in het onderstaande voorbeeld zichtbaar is.

Wanneer erop wordt geklikt, zijn alle medewerkers zichtbaar. Hier kan er per medewerker worden bepaald welke behandelingen wel of niet beschikbaar moeten zijn. Er zal in dat geval echter wel een pincode moeten worden ingevoerd.

Lees in dit artikel meer over het gebruik van de pincode voor werknemers.