Handmatig ophalen van nieuwe configuratie op een PAX A35 of A77

De PAX A35 of A77 betaalterminal heeft elke week contact met het Terminal Management Systeem van Salonhub Pay voor het ophalen van de configuratie. Wijzigingen in de configuratie worden dus automatisch actief. Maar soms zal Salonhub support opdracht geven om handmatig de configuratie op te halen. Voer deze stappen alleen uit als Salonhub support hier om vraagt.

Wanneer is dit nodig?

Als u problemen heeft en deze met een configuratie wijziging opgelost kunnen worden. Of u heeft een aanvraag gedaan voor het accepteren van creditcards als extra betaalmogelijkheid. En deze aanvraag is goedgekeurd.

Stap 1: Open de Service app

Ga naar de homescreen van uw betaalterminal en open de Service App.

• Open Service App

Stap 2: Ga naar het Manager menu

Salonhub support heeft de configuratie klaargezet, maar de terminal moet deze nog ophalen. Dit kan via het Manager menu in de Service App.

• Kies Menu

• Kies Manager menu

• Vul het wachtwoord 999999 in

Stap 3: Voer de functie Contact TMS uit

De betaalterminal moet contact maken met het Terminal Management Systeem, oftewel het TMS. Nu zal de terminal de nieuwe configuratie ophalen en nieuwe betaalmethoden activeren.

• Kies Functies

• Kies Terminal

• Kies Contact tms

• De terminal haalt de configuratie op

• Kies OK

Stap 4: Herstart de terminal

Herstart de terminal zodat de nieuwe configuratie actief wordt.