Salonhub via de browsers Chrome, Safari, Firefox, Edge, Opera

Snelle toegang

Het is mogelijk om Salonhub te bereiken via de browser. Ga naar salonhub.app en log in met de geleverde login gegevens.

Het is mogelijk om na het inloggen een bladwijzer of knop in de menubalk te plaatsen zodat er bij het openen van de browser eenvoudig directe toegang tot Salonhub wordt verleend. Overigens kan de pagina ook aan favorieten worden toegevoegd.

Advies

Wij adviseren om standaard de officiële Windows, macOS en/of iPad applicatie te installeren, ten behoeve van een nog betere gebruikerservaring, snelheid en stabiliteit. Tevens om de randapparatuur goed te kunnen koppelen. Mocht er onverhoopt een reden zijn waardoor de applicatie niet gebruikt kan worden, adviseren we Google Chrome te gebruiken.