Kasstaat

Rapportage kasstaat

Via salon- Rapportage – Kas – Kasstaat is een week, maand of kwartaal staat beschikbaar.

Kasopmaak

Daarnaast is ter controle een dagelijkse kasopmaak rapportage beschikbaar.

Journaalpost kasboek

De omzet bovenaan weergegeven is inclusief de geldende BTW

Export bestand .csv

Onderaan de kasstaat kan deze worden geëxporteerd naar een .csv bestand. Dit .csv bestand bestaat uit de volgende onderdelen:

(Kolom namen en toelichting)

Zorgt dat de instellingen zijn aangepast via beheer – algemeen – instellingen – financieel voordat er met exporteren kan worden begonnen. Vul hier de juiste (eigen) grootboekrekeningnummers, dagboekcodes, kostenplaatsen en BTW codes in.

Bewaren als .pdf

Onderaan de kasstaat is het mogelijk om de kasstaat te exporteren als .pdf formaat.

Afdrukken

Rechtstreeks afdrukken van de kasstaat per week, maand of kwartaal is onderaan de kasstaat mogelijk, wel moet er via Salonhub POS een A4 printer zijn gekoppeld. Gebruik voor het afdrukken altijd de gedownloade versie van Salonhub.

Lees hier verder voor export naar boekhoudpakket