Online afspreken via Facebook

De directe link van de widget is te vinden bij Beheer – Afspraken – Links. Op rechts staat de optie ‘links’. Op deze pagina staan een of meerdere linkjes, afhankelijk van het aantal filialen. Daar is de link rechtstreeks te kopiëren. Of open de widget rechtstreeks om te zien wat de klant ziet.

Toevoegen aan Facebook

• Log in bij Facebook als beheerder, via een desktop of laptop computer. Via de mobiele versie van Facebook kan de link niet toegevoegd worden!
  • Ga bovenin onder de banner naar de Knop wijzigen, toevoegen of verwijderen, mogelijk is er al een functie aan deze knop op Facebook is toegevoegd
  • Kies voor “Meer informatie”
  • Plak de link in het invoerveld
  • Wanneer de bezoeker op de pagina kiest voor ”Meer informatie” zal de widget worden geopend en degene een afspraak maken zoals men dit gewend is.

Let op! Het kan zijn dat de weergave afwijkt in browsers als Edge en Internet Explorer. De browser Google Chrome weergeeft de instellingen zoals in de handleiding die hierboven is omschreven.

Tip! Zet in de intro van de pagina of met een vastgemaakt bericht dat klanten via Facebook een afspraak kunnen maken via de ‘Meer informatie’ knop.

Gerelateerde onderwerpen zijn: Online afspraak activeren en Medewerkers online beschikbaarheid.