Afspraak over aantal weken maken

Snel weken vooruit via menu en sneltoetsen

Rechtsboven in de agenda naast de kalender is een functietoets toegevoegd. Klik hierop en er kan rechtstreeks gekozen worden voor het gewenste aantal weken vooruit. Wordt er bijvoorbeeld 6 weken vooruit gekozen, dan is die dag de huidige dag, er kan vervolgens uiteraard nogmaals op de functietoets 6 weken geklikt worden om afspraken verder door te boeken, etcetera.

Sneltoetsen
De Alt toets functie samen met pijltjestoets rechts of links werkt nog steeds per week. Als de Alt toets ingedrukt is, dan kan nu ook direct met de cijfer toetsen een aantal (weken) gekozen worden. Dus Alt toets in combinatie met de numerieke toets 6 is 6 weken vooruit, etcetera.

Windows: Alt + pijltje rechts of links / Alt + getal aantal weken
MacOS: Option + pijltje rechts of links / Option + getal aantal weken

Ga terug naar Salonhub instructie overzicht.