Geslacht op klantenkaart keuze handmatig of automatisch

Bij beheer – salons – overige is het mogelijk om aan te geven of een geslacht op de klantenkaart automatisch wordt ingevuld of dat het geslacht gekozen moet worden voordat de klantenkaart opgeslagen kan worden.

Geen

Instellen op geen zorgt ervoor dat er verplicht een geslacht gekozen moet worden. De knop “bewaar” blijft lichtgrijs totdat er een keuze is gemaakt tussen Man, Vrouw, Kind of Anders.

Salonhub man vrouw kind anders keuze standaard instellen of juist niet

Standaard

Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld als basis “man” in te stellen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn voor Barbershops.

Instelling voor bestaande Salonhub gebruikers

Voor de salons die met Salonhub werkten voordat deze instelling mogelijk was staat de voorkeuze automatisch op vrouw.