In- en uitloggen Salonhub

Salonhub is op verschillende manieren aan te roepen. Uiteraard zijn hiervoor wel inloggegevens nodig. Deze zijn vlak voorafgaande het starten met Salonhub verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Dit betreft een admin account en een regulier account. Met het admin account kan het beheer worden geopend.

Hoe kan er ingelogd worden op Salonhub?

1. Open de gedownloade applicatie of ga naar salonhub.app
  2. Vul bij klant de ontvangen klantnaam in, bij gebruikersnaam bijvoorbeeld admin en het ontvangen wachtwoord (mits deze niet is aangepast door de gebruiker)
  3. Salonhub is nu ingelogd

Hoe kan er uitgelogd worden op Salonhub?

1. Klik linksboven op beheer (wanneer er is ingelogd met de admin) of de naam van de vestiging (wanneer er is ingelogd met de salon)
  2. Het menu aan de linkerzijde wordt geopend en onderin staat de optie uitloggen
  3. Klik hierop en de desbetreffende gebruiker wordt uitgelogd