Kapper App

De Kapper App

Met de Kapper App kun je handig, direct en online een afspraak maken met de kapsalon. Open de app, zoek naar een kapsalon en open de Kapper App met jouw kapsalon. Kies een behandeling en eventueel je persoonlijke kapper. Kies een datum/tijd en bevestig meteen je afspraak.

Er kan direct, snel en online een afspraak bij de kapsalon worden gemaakt. Deze afspraak wordt direct bevestigd en je ontvangt hiervan een e-mail. Annuleren van een reservering is direct in de app mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. In de App kan je sliden door de afbeeldingen die door de salon zijn geselecteerd. Dit zijn meestal afbeeldingen van de kapsalon zelf maar kunnen uiteraard ook van een andere aard zijn.

Adresgegevens, salon locatie en afspraak historie zijn beschikbaar, en de ingevoerde gegevens zoals email telefoonnummer en naam kunnen worden opgeslagen voor een volgende keer.

Salonhub Applicatie

De Kapper App is eenvoudig te activeren in de Salonhub applicatie. Ga hiervoor naar beheer > salons > online afspraak.

Website

Via www.kapper.online is alle informatie voor de kapper en consument vindbaar, inclusief een directe link naar de Kapper App. Beschikbaar via App Store iOS en Android Play Google.

Afbeeldingen

In de Salonhub applicatie via beheer – salons – afbeeldingen kunnen afbeeldingen worden geüpload, ten behoeve van de Kapper App. Bekijk ook het artikel afbeeldingen voor meer informatie.