Salonhub versies ouder dan 6.5 worden uitgeschakeld

6.5 zijn niet meer actief en voor deze versies geldt dat er een update moet plaatsvinden.

Indien er in een oude versie gewerkt komt in principe de update automatisch binnen, bij het opstarten de volgende melding:

De versie van Salonhub die u gebruikt moet bijgewerkt worden voordat u verder kunt werken. Klik op OK om de nieuwste versie van Salonhub te installeren.

Het is ook mogelijk om handmatig alvast te updaten door Salonhub opnieuw te downloaden via www.salonhub.nl.

Voor iMac gebruikers geldt de volgende instructie om de update uit te voeren:

• In eerste instantie, Salonhub vraagt normaal gesproken, er is een nieuwe versie wilt u updaten? Doe dit altijd meteen, het duurt slechts een paar seconden.
  • In tweede instantie, het icoontje van Salonhub heeft een zwarte stip onder, links of rechts van het logo. Dit betekent dat Salonhub nog actief is.
  • Klik met de rechter muisknop op het icoon van Salonhub en kies voor “Quit” of “Stop”
  • Open Salonhub en de update wordt in principe uitgevoerd. Zo niet herhaal dit proces dan een tweede keer. Controleer de versie 6.5.402 door op het vraagteken te klikken.

LET OP! Bij Apple iMac kan het zijn dat de rechtermuisknop nog moet worden geactiveerd. Ga naar dit artikel van Apple m.b.t. secundair tikken en volg de instructie.

Werkt dit niet dan is het ook mogelijk om handmatig te updaten door Salonhub opnieuw te downloaden via www.salonhub.nl.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]