Veranderingen Salonhub POS

Salonhub POS is na de nieuwste update gewijzigd. De instellingen zijn nu gemakkelijker te wijzigen en ook het koppelen van randapparatuur zal simpeler in zijn werk gaan. De instellingen zijn vanaf nu te vinden in het algemene venster van beheer. De nieuwe POS werkt een stuk stabieler dan de voorganger.

Nieuwe plek Salonhub POS instellingen

Vanaf Salonhub versie 7.2 zijn de instellingen van Salonhub POS op een andere plek te vinden. Onder het tabje algemeen in het beheerscherm, staan nu alle instellingen omtrent externe apparaten onder ‘apparaten’.

Overigens kunnen de instellingen van de Salonhub POS ook in de salon worden aangeroepen. Dit is de bekende manier: klik rechtsboven op het vraagteken en klik vervolgens op instellingen naast Salonhub POS.

Verbeteringen opties bonprinters

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere formaten bonnen te printen. Salonhub ondersteunt hierdoor meerdere bonprinters. Zo is het vanaf nu mogelijk om te printen op 50 mm formaat.

Logo toevoegen aan bon

Logo op bon printen sterk verbeterd

De nieuwe update heeft ervoor gezorgd dat er enkele problemen omtrent het afdrukken van bonnen zijn verholpen. Het uploaden van een logo en het vervolgens afdrukken levert hierdoor geen problemen meer op.

Logo toevoegen aan bon

Ga binnen het beheerscherm naar algemeen klik vervolgens op apparaten aan de linkerzijde. Klik op de instellingen van de bonnenprinter en selecteer vervolgens de afbeelding die op de bon geprint dient te worden.