Automatische incasso Rapportage

Via rapportage – abonnement – automatische per maand is er een overzicht van ingeplande incasso’s beschikbaar. Onderaan staat een totaalbedrag van de SEPA bestanden van de betreffende maand.

Genereren SEPA

Uiteraard is het mogelijk om het SEPA bestand te genereren en te exporteren. Open de desbetreffende maand en klik rechtsboven op het vierkantje met de pijl eruit, zoals in de onderstaande afbeelding is weergegeven. Hier kan het artikel als SEPA bestand of als PDF worden geëxporteerd.

Mislukte incasso

Een mislukte incasso kan aangegeven worden door op de betreffende incasso regel te tikken. Hier verschijnt een overzicht met details over de incasso. En daarnaast staat er een rode knop markeer als mislukt. Deze functie is ook beschikbaar via de klantenkaart. Wanneer deze knop wordt gebruikt, dan zal er tijdens het afrekenen met de klant zichtbaar zijn dat het abonnement op dat moment niet geldig is, doormiddel van een oranje stip. Een groene stip tijdens het afrekenen betekent dat de incasso op dat moment wel geldig is.

Terug naar SEPA automatische incasso inrichten.