Installeren op iPhone of Android

Hoewel we aanraden om Salonhub altijd op desktop of tablet te gebruiken, is Salonhub ook bereikbaar via een smartphone. Voer de onderstaande stappen uit om Salonhub te openen op je telefoon:

1. Zorg ervoor dat de juiste inloggegevens binnen handbereik zijn
  2. Open een browser (bij voorkeur Chrome voor Android en Safari voor iPhone)
  3. Typ in de adresbalk salonhub.app
  4. Voer klantnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen
  5. De Safari functie zet op beginscherm kan gebruikt worden.
  6. De Chrome functie ‘zet op startscherm’ kan gebruikt worden.

Het kan zijn dat de telefoon “gekanteld” moet worden. Eenmaal geïnstalleerd worden de juiste verhoudingen goed weergegeven.

Na een update van Apple kan het zijn dat er opnieuw ingelogd moet worden op de website en de bladwijzer opnieuw moet worden toegevoegd.

Het gebruik op een mobiel device is als hulpmiddel bedoeld. Voor het normaal functioneren van Salonhub adviseren wij om op een Desktop, iPad of Tablet te gebruiken.

Voor de iPad is een App beschikbaar in de App Store. Voor Android is een App beschikbaar via de Google Play Store. Ga naar www.salonhub.nl/support voor de installatie pagina.