Installeren voor Apple macOS

Installeren van Salonhub voor macOS

Klik hier voor het installeren van Salonhub voor macOS.

Stap 1:

Ga naar www.salonhub.support en download Salonhub voor macOS. Open vervolgens het gedownloade .dmg-bestand via de map Downloads of Safari. Sleep het Salonhub-icoon naar de map “Applications” en kies “Vervang” als hierom gevraagd wordt. Klik op het icoon om Salonhub te openen. Bij de eerste keer openen moet toestemming worden gegeven om de applicatie uit te voeren. Stel daarna via het vraagteken in waarmee Salonhub moet opstarten, bijvoorbeeld de agenda van de salon

Stap 2:

Klik met de rechtermuisknop op het Salonhub-icoon onderaan in het Dock en selecteer ‘Permanent in Dock’. Hierdoor kan Salonhub voortaan snel en eenvoudig vanuit het Dock geopend worden.

Stap 3:

Heb je geen rechtermuisknop functie? Stel deze dan alsnog in. Op deze pagina van Apple Support, staat precies wat je hiervoor moet doen.

Installeer SalonhubPOS voor het aansturen van randapparatuur

Installeer eerst SalonhubPOS volledig, naast Salonhub. Ga vervolgens naar Systeemvoorkeuren en open Gebruikers en groepen. Klik op Inloggen en voeg SalonhubPOS toe via Finder > Programma’s. Dit zorgt ervoor dat SalonhubPOS automatisch opstart na een herstart van de iMac, zonder dat het handmatig hoeft te worden opgestart.

Updated on 17 oktober 2024