Installeren voor Google Chrome

Salonhub is ook beschikbaar als applicatie binnen Google Chrome. Dit gaat gemakkelijk en snel, waardoor de applicatie direct op de computer beschikbaar is.

1. Open Salonhub in de browserversie van Google Chrome (www.salonhub.app)
  2. Normaliter verschijnt de onderstaande melding, mocht dit niet het geval zijn, ga dan naar stap 3
  3. Klik op het beeldscherm met de pijl naar beneden, zoals in de onderstaande afbeelding is weergegeven
  4. De applicatie wordt automatisch op de computer geplaatst, door middel van een snelkoppeling (Windows), of een icoon in de taakbalk (Apple)
  5. De applicatie kan ook worden heropend door op het icoontje in de taakbalk, zoals in de onderstaande afbeelding is weergegeven
  6. De applicatie werkt vervolgens zoals gewenst