PC en randapparatuur – welke bonnenprinter, kassala & scanner kan ik bestellen?

Randapparatuur

De bestaande point of sale (POS) apparaten kunnen naar alle waarschijnlijkheid gekoppeld worden in Salonhub. Wij ondersteunen de meest gangbare types van kassalades, bonnenprinters etc. Bij het aanschaffen van nieuwe randapparaten is het handig om te kijken of deze op Windows en macOS kunnen werken. Onderstaande randapparatuur blijken uit onze ervaring eenvoudig, betrouwbaar en gunstig geprijsd en werken op zowel macOS en Windows:

Let op! Vaak zijn pakketprijzen van toepassing bij aanschaf van meerdere onderdelen. Vergeet niet meteen ook een doos bon papier aan te schaffen.

Bonprinter

Bonprinter Epson TM T20III Thermisch USB

Kassalade

Kassalade C3540 – zwart – aansluitkabel (RJ12) (wordt aangesloten op de bonprinter)

Scanner

Handscanner Honeywell 1200 G

Honeywell MS7120

Deze randapparaten zijn bij diverse leveranciers te verkrijgen. Een voorbeeld van een online leverancier is Bypos.